Tilburg

Fietsverhuur in Tilburg

Huur een fiets in Tilburg

Uw adres voor het huren van een goed onderhouden en degelijke fiets is Adam's fietsverhuur. De fiets wordt voor u op locatie in Tilburg afgeleverd. In ons verhuurassortiment hebben wij uiteenlopende soorten fietsen. U kunt kiezen voor een 3- versnellingen fiets, een elektrische fiets, een mountainbike, een tandem, een bakfiets, een chopper, een kinderfiets of een step. In onze winkel treft ook een groot aantal benodigdheden aan, om uw fietsbeleving compleet te maken. Onze fietsen zijn van bekende merken als Berg, Thompson en Pointer. Zeer degelijke en betrouwbare fietsen, waar wij alle vertrouwen in hebben.

Ook voor een nieuwe fiets bent u bij ons aan het goede adres. Wij adviseren u over de juiste keuze. Een verkeerde maat frame, die niet in overeenstemming is met uw postuur, kan uw fietsplezier danig bederven. Ook riskeert u daarmee lichamelijke ongemakken, zoals gewrichtspijn of pijn in de rug, door een verkeerde houding.

Ook biedt Adam's fietsverhuur een aantal tweedehands fietsen te koop aan. In onze eigen werkplaats zijn deze volledig nagekeken en in in goede conditie gebracht. Deze fietsen zijn te koop tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
Vertoont uw fiets een gebrek? Komt u dan gerust bij ons langs, wij kennen door een brede ervaring alle aspecten van alle merken en types fietsen, waardoor wij deze vakkundig en duurzaam kunnen repareren. Hiervoor betaalt u een gunstige werkplaatstarief. Ook kunnen wij de materialen gunstig geprijsd aanbieden door een goede inkoop.

Het huren van een fiets heeft het voordeel dat u zich tot niets verplicht. U kunt kennismaken met meerdere soorten tweewielers. Bij ons heeft u een ruime keuze en de zekerheid dat wij u met een prima onderhouden fiets de weg op sturen. Als u er zeker van wilt zijn dat wij een geschikte fiets voor u beschikbaar hebben, vragen wij u om 24 uur van tevoren een reservering te doen. Wij zorgen dan voor een punctuele aflevering van de fiets of fietsen op uw locatie in Tilburg. Wilt u meerdere fietsen huren op hetzelfde tijdstip, voor bijvoorbeeld een personeelsuitje? Laat het ons dan vroegtijdig weten, zodat wij voldoende fietsen beschikbaar kunnen houden.
Adam's fietsverhuur organiseert ook op regelmatige basis arrangementen. Dit geeft u de gelegenheid om plaatsen te ontdekken, die met een auto niet bereikbaar zijn. Daarbij heeft u een gezonde lichaamsbeweging. Een fietsknooppuntensysteem arrangement houdt in dat u met behulp van een fietskaartje een regio naar keuze kunt verkennen. Op de fietskaart staan alle bezienswaardigheden en deelnemende fietscafés, waar u van harte welkom bent voor een drankje onderweg. Voelt u meer voor een mountainbike clinic? Dan kunt u onder begeleiding in een groep op pad gaan met een veelzijdige mountainbike. De routes zijn uitgezet in een bosrijke omgeving.

Bel vandaag nog met ons voor de talrijke mogelijkheden, wij maken uw fietsplezier graag compleet!