Rotterdam

Fietsverhuur in Rotterdam

Huur een fiets in Rotterdam

Adam's fietsverhuur onderscheidt zich van anderen, doordat wij uw gehuurde fietsen in Rotterdam op locatie komen afleveren. U kunt bij ons fietsen met drie versnellingen, elektrische fietsen, mountainbikes, tandems, bakfietsen, choppers, kinderfietsjes en steps. Daarnaast kunt u in onze shop terecht voor de aankoop van een groot aantal accessoires, die uw fietsplezier kunnen vergroten. Wij voeren bekende merken fietsen, zoals Berg, Thompson en Pointer, die uitblinken door een prima kwaliteit en een goede betrouwbaarheid.

Naast het verhuren van fietsen, kunt u bij ons ook terecht voor de aankoop van een nieuwe fiets. Voordat de fiets afgeleverd kan worden, moet deze volledig aan uw wensen en postuur voldoen. Hierin spelen wij een adviserende rol, een fiets die niet helemaal aansluit bij uw postuur kan lichamelijke klachten veroorzaken, zoals gewrichtspijn en pijn in de rug. Door een juist afgestelde fiets kunt u optimaal genieten van uw fietsplezier.

In ons assortiment hebben wij ook een aantal gebruikte fietsen, deze worden in onze werkplaats volledig nagekeken en in goede conditie gebracht. U schaft hiermee een goed geprijsde, duurzame fiets aan.

Ook voor reparaties aan uw fiets in Rotterdam kunt u vertrouwen op onze expertise. In de tijd van ons bestaan hebben wij ons de kennis eigen gemaakt over de specificaties van alle merken fietsen. Met behulp van eigentijdse gereedschappen kunnen wij een deskundige reparatie voor u uitvoeren. Hiervoor kunnen wij u aantrekkelijke tarieven aanbieden.

Als u een fiets huurt heeft u alle vrijheid om kennis te maken met uiteenlopende soorten fietsen. De fietsen zijn in betrouwbare conditie. Als u één of meerdere fietsen wilt huren, dan verzoeken wij om 24 uur van tevoren een reservering te doen. Wij zorgen dan voor een stipte aflevering van de tweewielers in Rotterdam. Heeft u een groepsevenement en wilt u een groter aantal fietsen huren? Neemt u dan op tijd contact op, zodat wij kunnen zorgen voor voldoende beschikbaarheid.

Adam's fietsverhuur verzorgt ook boeiende arrangementen. Fietsen is een heerlijke ontspanning en u kunt plaatsen ontdekken, die anders niet bereikbaar zin. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van het fietsknooppuntensysteem arrangement, waarbij u kunt kiezen uit diverse regio's. Op een fietskaart treft u alle bezienswaardigheden en fietscafés aan, voor een onvergetelijk fietsavontuur.
Ook kunt u deelnemen aan een mountainbike clinic. U maakt dan met een groep kennis met de mogelijkheden die een mountainbike heeft, onder begeleiding wordt u door een bosrijk traject geleid.

Informeer vandaag nog naar alle mogelijkheden die Adam's fietsverhuur u in Rotterdam kan bieden!