Fietsverhuur Breda

Fietsverhuur in Breda

Huur een fiets in Breda

Voor fietsverhuur kunt u prima terecht bij Adam's fietsverhuur. Als extra service komen wij uw gehuurde fiets graag afleveren bij u op locatie in Breda. Wij verhuren allerlei soorten en maten fietsen. In ons aanbod vindt u fietsen met drie versnellingen, elektrische fietsen en mountainbikes, maar ook kunt u terecht voor een tandem, een bakfiets, een chopper fiets, een fiets voor een kind of een grappige step. Ook vindt u in onze shop een ruime keuze aan accessoires, ter vergroting van uw fietsplezier. Wij verhuren kwalitatief hoogstaande fietsen van de merken Berg, Thompson en Pointer. Deze hebben hun sporen op het gebied van grote betrouwbaarheid allang verdiend.

Ook voor de aankoop van een nieuwe fiets kunt u vertrouwen op Adam's fietsverhuur. Een fiets moet worden afgestemd op het postuur van de klant om klachten als spierpijn en rugpijn te voorkomen. Hierdoor kunt u optimaal en comfortabel genieten van uw nieuwe fiets in Breda.
Bent u op zoek naar een goede tweedehands fiets? Wij bieden een aantal gebruikte fietsen, die in onze eigen werkplaats in topconditie gebracht zijn, deze hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Zoekt u een reparateur voor uw fiets, die een ruime ervaring en vakkundigheid heeft opgebouwd in de lange tijd van het bestaan? U kunt vertrouwen op ons, aangezien wij alle ins en outs kennen van alle merken en types fietsen. Ook hiervoor betaalt u bij ons niet de hoofdprijs, maar een aantrekkelijk tarief.

Het huren van een fiets geeft u alle vrijheid. U kunt kennismaken met verschillende soorten fietsen. De fietsen zijn goed onderhouden en wij bieden een ruime keuze. Om u ervan te verzekeren dat er een fiets voor u beschikbaar is, die aan uw verwachtingen voldoet, vragen wij u om 24 uur van te voren te reserveren. Uw fiets of fietsen worden dan op het afgesproken tijdstip op de locatie in Breda afgeleverd. Wilt u met een grotere groep op pad? Dan ontvangen wij graag vroegtijdig een bericht van u, zodat wij kunnen zorgen voor voldoende beschikbaarheid.
Ook voor arrangementen bent u aan het juiste adres bij Adam's fietsverhuur. Hiermee ontdekt u mogelijk plaatsen, die anders niet te bereiken zijn en het arrangement biedt u een heerlijke ontspanning. Een van de opties is het fietsknooppuntensysteem arrangement, hierbij heeft u de keuze uit een aantal regio's. U krijgt een fietskaart mee, waarop u alle bezienswaardigheden en de deelnemende fietscafés aantreft, voor een tussenstop. Ook organiseren wij regelmatig mountainbike clinics. In groepsverband kunt u dan onder begeleiding kennismaken met het verschijnsel mountainbike. U volgt een route door een bosrijk gebied.

Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst!