Antwerpen

Fietsverhuur in Antwerpen

Huur een fiets in Antwerpen


U bepaalt zelf uw route en het aantal kilometers dat u wilt fietsen; vrijheid en flexibiliteit staan voorop. Via genummerde wit-groene borden kunt u van knooppunt naar knooppunt fietsen. De afstanden tussen de knooppunten staan op de kaart aangegeven. Op elk knooppunt kunt u een keuze maken in welke richting u uw fietsroute wenst te vervolgen. Wanneer u een stad of dorp nadert treft u borden aan die verwijzen naar het centrum van die plaats. Vanuit het centrum is de route naar het fietsroutenetwerk ook aangegeven. Noord-Brabant is opgedeeld in 8 regio’s, die ieder een deelkaart van het fietsroutenetwerk uitgeven. Elke fietskaart biedt een duidelijk overzicht van het uitgezette netwerk en geeft informatie over interessante bezienswaardigheden. Tevens staan op de kaarten alle fietscafés in de regio aangegeven. Een fietscafé is een Brabant-breed initiatief van horecagelegenheden waar u minimaal 6 dagen per week vanaf 10 uur welkom bent. Ook zijn er op deze locaties fiets-reparatiesetjes aanwezig.
Bij Adam's fietsverhuur bent u ook aan het juiste adres voor een vakkundige reparatie aan uw fiets. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij goed op de hoogte van alle specificaties van alle merken en types fietsen. Ook hebben wij de juiste gereedschappen voor een goede reparatie. Wij sturen u weer veilig op weg en zullen u verbazen door de gunstige tarieven die wij rekenen.

Door het huren van een fiets zit u nergens aan vast en het biedt u de gelegenheid om kennis te maken met verschillende types fietsen. Alle verhuurde fietsen zijn goed onderhouden. Wij verzoeken u om uw fiets(en) 24 uur van tevoren te reserveren. Wij zorgen er dan voor dat de fietsen op de afgesproken tijd en locatie in Antwerpen worden afgeleverd. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daar plukt u de vruchten van! Als u een groter aantal fietsen wilt huren, bijvoorbeeld voor een groepsactiviteit, informeert u dan vooraf naar de beschikbaarheid van grotere hoeveelheden tweewielers.
Bij Adam's fietsverhuur kunt u ook terecht voor interessante arrangementen. Door te fietsen werkt u aan uw conditie en het opent de weg naar plekken, die u misschien op een andere manier niet zou ontdekken. Wij bieden bijvoorbeeld het fietsknooppuntensysteem arrangement, waarmee u kunt fietsen in verschillende regio's. U krijgt een fietskaart mee, waarop alle bezienswaardigheden staan aangegeven op de route. Hierop staan ook alle fietscafés aangegeven voor een stop onderweg.
Ook bieden wij mountainbike clinics. Hiermee maakt u met een gezelschap kennis met alle mogelijkheden van een mountainbike en kunt u onder begeleiding een interessant parcours afleggen in een bosrijke omgeving.

Wilt u weten wat voor u kunnen betekenen, neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst!